Om göteborg, god pizza och konserteufori

Är nu hemkommen från en helg i världens bästa stad dvs Göteborg. Kom ner i fredags, blev förvirrad av bussar och sur på vädret. Kom sedan hem till min faster med familj och satt runt köksbordet i flera i timmar och tog igen senaste året typ. Så härliga människor. Min bästa Olivia var mitt sällskap hela helgen och dötrötta båda två somnade vi rätt tidigt. 
 
FÖR DAGEN EFTER SKULLE VI JU PÅ HÅKAN!!!!!!! Dock insåg vi att det inte var någon vits att köa i örti år utan att bestämde oss 
för att ta en dag på stan och njuta av Gbg. Vi åt jättejättejättejättegod pizza och fick gratis glass. Bra dag i matväg. Utnämnde även mig själv till the queen of mackor and fynd. 1. gjorde dögoda mackor till middag och 2. fyndade två kjolar, ett par byxor, en tröja för 150 kronor. Sen styrde vi stegen tillbaka till min faster för att göra oss lite extra snygga, byta kläder, ladda telefoner och massa andra saker man ska göra innan...
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
 
EN SER HÅKAN HELLSTRÖM PÅ ETT FULLSATT ULLEVI!!!!! Det var det sjukaste jag varit med om, alla positiva ord i världen kan inte beskriva känslan. Det var tårar, skratt, dans, skriksång och total jävla eufori. Det var så magiskt att jag och Olivia tittade på varandra efteråt med känslan av "jahapp nu då hur går en vidare i livet efter detta".
 
Är ful och snor Aftonbladets bild men alltså där står han vår räddare i nöden. 
 
(Livets bästa grej är dock att Tassos kommer till mig på torsdag och jag får använda all viljestryrka för att inte räkna ner timmar)