Början av slutet, Slutet av början

Har nog påbörjat ett inlägg tusen gånger den senaste månaden men aldrig riktigt kommit till skott. Jag har dock haft tusen saker för mig så tiden har väl inte riktigt funnits där heller. Ikväll är det i alla fall nyår och jag ska symboliskt nog dansa in det med mina bästa personer som jag lärde känna detta år. Jag tänker må asbra, ha glitter på ögonen och dansa tills benen faller av mig. Och jag blir verkligen helt lycklig när jag tänker på att jag ska göra det med personer vars glans och underbarhet inte kan beskrivas i skrift. Jag tänkte visa lite bilder från senaste månaden i alla fall, året finns ju redan arkiverat.  
Här åt mamma och jag luciafrukost (dömysigt). Vi gick i morgonsol och köpte lussekatter det var så fint. 
Den här morgonsolen som jag fotade på väg till bussen. 
Jag bakade pepparkakor med Carin som är fantastisk, snygg och hur jävla shitbra som helst. Hon bara finns alltid där och jag känner ibland att jag inte förtjänar henne som vän. 
Sophia kom hit en morgon och vi köpte håkanbiljetter, lyckoskrek, peppade, åt scones och drack dödsgott te. 
Senare samma dag åkte jag till Västerås och gosade med Tassos och Jesper det var fint. 
 
jag använder fint och bra och fantastiskt hela tiden men det har varit en väldigt bra tid faktiskt. 
Mormor och morfar kom till vår lilla lägenhet och firade "jul" (jag har ju separerade föräldrar vilket resulterar i ett par julaftnar). Här är mormor och jag vet inte riktigt vad jag skulle vara utan den kvinnan. 
Nu till själva julafton som i år firades med pappas sida av släkten. Här är (VÄRLDENS JÄVLA GULLIGASTE UNGE) Jonathan som är min gudson. Spricker av stolthet till honom isch så fin. 
Pappa och min lillasyster tittade ut och letade efter tomten, det gick ju rykten om att han skulle komma.. 
Och kom gjorde han till slut!!! 
Beverly blev skriklycklig över sin Justin Bieber-Parfym.
Så.Mycket.Gos. 
Fina, fina Farfar.
Lillasyster. 
Alltså jag spricker av kärlek till henne.